8,8!

Scholing

Ik ben een van de weinige Nederlandse specialisten die zich heeft geschoold aan de Swiss Bedding Academy en daar een TÜV certificering heeft gehaald. Om die te behouden is regelmatige nascholing een vereiste.  Ook zelfstudie is een onderdeel van mijn taak om op de hoogte te blijven evenals het bezoek aan beurzen om bij te blijven qua aanbod van bodems en matrassen.

Ook mag ik mij gecertificeerd slaapcoach noemen, waarbij het verder gaat dan alleen slapen. Ik heb geen praktijk, maar zet mijn kennis in om uw nachtrust te optimalizeren, want slapen raakt alle facetten van het leven.

Daarbij komt natuurlijk het bijhouden van de ontwikkelingen op het gebied van slapen, al zijn er meer negatieve dan positieve te bespeuren, ingegeven door het voeren van acties met behoud van marge, bekend van de grote aanbieders en ketens in de markt.
De echte verbeteringen komen van fabrikanten die zelf aan ontwikkeling doen of daarvoor aankloppen bij researchers bij bijvoorbeeld een universiteit.

Uiteraard doet elk bedrijf aan acties, maar als de kortingen erg groot worden kunt u er gerust vraagtekens bij zetten wanneer het niet om een showroommodel gaat (die gaan doorgaans met kortingen tussen 30 en 50% van de hand).